A célelérés tizenkét módozata

 
cél-csillagjegyek-elorelatasA cél, a tervezés igen eltérő módon része az egyes emberek életének, hogy mást ne mondjunk, az újévi fogadalmakat is mindenki másképp veszi többé vagy kevésbé komolyan.
 
Ezt az asztrológia is alátámasztja: a tizenkét jegy nagyon különbözően viselkedik, ha valamilyen cél mozgatja, vagy ha terveznie kell a dolgait.
 
Kos:
Csakis az azonnal elérhető cél mozgósítja, azoknak nagy energiával esik neki. Vagy gyors sikert ér el, vagy nem ér célt. Számára ez nem kudarc – „majd legközelebb” – gondolja. Fontos, hogy nagyobb terveit sok apró és gyors lépésre bontsa le!
 
Bika:
Nagyon fontos, hogy hagyjanak neki időt és nyugalmat – ha ez megvan neki, képes gyakorlatiasan végiggondolni, mit tegyen és mikor.
Arra kell figyelnie, hogy ne ragadjon bele a számára kényelmesnek és elég jónak vélt jelen helyzetbe.
 
Ikrek:
AZ érdekes, könnyedén felvázolt terv és cél képesek megragadni a figyelmét, melyek kidolgozásában intellektuálisan részt vesz – a megvalósításhoz valószínűleg társakra lesz szüksége.
 
Rák:
Mivel gondoskodó típus, a család és saját biztonsága érdekében képes sok mindent végiggondolni és előre tervezni. Fontos, hogy kiismerhető legyen számára a cél, amit előre lát – ismeretlen „veszélyes” vizekre nem szeret evezni.
 
Oroszlán:
Határozott és világos tervei, céljai vannak – melyeket többnyire képes is elérni, megvalósítani – de még inkább megvalósíttatni, másokkal. Ez utóbbi nem feltétlenül baj, hiszen jó főnök. Egy dologra azonban jó, ha vigyáz: nehogy túlzottan nagyszabásúak legyen az a cél!
 
Szűz:
Imád tervezni, de elsősorban a megvalósítás „hogyan”-ját, az aprólékos gyakorlati végrehajtást. Ebbéli igyekezetében gyakran elveszti szem elől a sok fától az erdőt, a távlati célt. Meg kéne tanulnia, hogy nem csak a tökéletes út vezet el a célig, léteznek „elég jó” megoldások is.
 
Mérleg:
Nem nagyon áll elő sajátnak mondott céllal, noha van neki. Azon dolgozik, miként tudná vágyait, elképzeléseit becsúsztatni környezete, más emberek terveibe – ha látja, hogy azok örömmel, akarva képviselik ezeket – elérte célját.
 
Skorpió:
Vannak céljai, főleg olyanok, melyek érzelmi okokból, lelki motivációs okból fontosak neki. Nagy erőket mozgósít a cél eléréséért, és főként érzelmileg mozgatva, másokat is mellé tud állítani. Vigyázzon, hogy ne a bosszú vagy más negatív indulat legyen a mozgatóerő!
 
Nyilas:
Lelkesedésében csodálatos nagy célokat vet fel, és ezek közül valamelyik mindig ott lebeg előtte, de a gyakorlati tervezés nem erőssége – ahogy a végrehajtás sem. Fontos, hogy a cél elérése érdekében valahogy ráleljen egy járható hídra jelen és jövő közt.
 
Bak:
A célkitűzés és a tervezés nagymestere. Nála a veszélyt az jelenti, hogy a célokból feladatok lesznek, és olykor elvész a dolgok végső „értelme”, és ha megvan a cél, nem tud örülni az eredménynek és élvezni annak gyümölcsét. Rá kell venni, hogy pihenjen, mielőtt nekilát újabb cél-feladatának.
 
Vízöntő:
Megvan a maga célja, és meg is találja az ahhoz vezető saját utat. Nem szereti, ha útján más, esetleg sablonos tervrajzot kell követnie. Igazi úttörő alkat. Amire vigyáznia kell, hogy útján ne magányosodjon el túlságosan.
 
Halak:
Álmai vannak, céljai kevésbé. Könnyen azonosul mások céljaival, azokat közösnek veszi. Álmaival, fantáziáival nagy segítséget adhat másoknak a célok kialakításában – bár fennáll a veszély, hogy elképzelései túlságosan álmodozóak, irreálisak.

 

A 12 csillagjegy témájában néhány további írás:
A 12 jegy művészi tevékenységei
Csillagjegyek: hol és hogyan nyaral a 12 jegy?
Ajándékozás csillagjegyek szerint
 
Illetve valamennyi ide vonatkozó írás listája:
Írások a csillagjegyekről

 

Érdekel a Te saját horoszkópod?
Jelentkezz be személyes elemzésre!

 


 

Hozzászólások

hozzászólások

Posted in csillagjegyek and tagged , , , , , , , , .