AZ ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁS MÓDJÁRÓL


 

Régen a királyokat segítette az asztrológus,
ma már neked is megadhatja a válaszokat!

 

Miben segíthetek asztrológusként?

Személyes horoszkópelemzés során – Sopronban vagy a neten online – megmutatom, hogyan élhetsz teljesebb életet vagy léphetsz előre egy élethelyzetben!
 
A beszélgetést, elemzést diktafonnal felveszem neked, így bármikor újra meghallgathatod!
 
Fontosnak tartom, hogy legyen egy számodra valóban fontos téma, amivel jössz a konzultációra – ilyenkor a leghasznosabb az horoszkóp elemzése és a konzultáció!
 
A konzultáción előforduló leggyakoribb témákról itt olvashatsz.
 

Miért fontos a személyes beszélgetés?

Asztrológusként a horoszkóp segítségével úgy tudok segíteni a leghatékonyabban, ha beszélgetek veled. A beszélgetés, az egymás között meglévő folyamatos, két irányban történő visszajelzések és kommunikáció a legmegfelelőbb módja annak, hogy a lehető leggyorsabban és legpontosabban eljussunk oda, hogy a számodra fontos témában előre tudjunk lépni, megkapd azt, amire szükséged van!
 

Humanisztikus tanácsadás

A beszélgetéskor mindig beszélek arról, hogyan tudod magadból, vagyis a horoszkópban felismerhető karaktereidből a lehető legtöbbet kihozni egy témával kapcsolatban! Legyen szó bármilyen problémáról vagy élethelyzetről, jövőbeli lehetőségről – Te mindig ott vagy ebben a helyzetben, és leginkább rajtad áll, hogyan éled meg. Az asztrológia legnagyobb ajándéka, hogy megmutatja, kik vagyunk, és hogyan lehetünk igazán saját magunk. Életünk egy horoszkóp által megrajzolt kifestőkönyv, de mi vagyunk azok, akik kiszínezzük azt!