Mitől különleges a Humanisztikus asztrológia?

 
Biztos megfigyelted már, hogy más és más arcodat mutatod egyes élethelyzetekben. Valószínű, hogy másmilyen vagy, amikor dolgozol, vagy amikor otthon vagy a partnereddel. A barátaid, akikkel a szabadidődet töltöd, talán csodálkoznának azon, ahogy a szomszédokkal viselkedsz… A Humanisztikus asztrológia megmutatja, miért van ez így!
 

Fedezd fel és használd ki a benned lévő lehetőségeket!


A Humanisztikus asztrológia feltárja a benned lévő önálló karaktereket, az un. „énállapotokat”. Azzal, hogy kiderül, melyik „énedet” éled aktívan, melyiket kevésbé; melyik karaktered szimpatikus magadnak, és melyik énállapotod az, amit legszívesebben letagadnál magad előtt – nagyon fontos felfedezésekre teszel szert!
 
Az asztrológiai konzultáció segít abban, saját magadból kihozd a lehető legtöbbet! Megnyílik számodra az út, hogy teljesebb legyél, kulcsot kapsz ahhoz, hogyan éld az életet, hogyan oldjál meg egyes élethelyzeteket!
 
A Humanisztikus asztrológia elve az, hogy saját megítélésünk szerint pozitívnak vagy negatívnak élünk meg dolgokat az életben, így tűnik valami könnyűnek vagy nehéznek, fogadjuk örömmel vagy nehezteléssel.
 
Shakespeare óta tudjuk: „Nincs a világon se jó, se rossz; gondolkodás teszi azzá.” (Hamlet, Arany J. ford.).
 
A horoszkópod humanisztikus elemzésével képes leszel pozitívan látni önmagadat, és így a nehezebb helyzetek megoldásához is lesz eszközöd, erőd, a pozitív lehetőségeket pedig teljesebben fogod tudni kihasználni!
 
Természetesen vannak a horoszkóp által jelzett adottságaink, amelyeket figyelembe kell vennünk. Olyan ez, mintha egyéni, csak számunkra kitalált felállásban állnának sakkfigurák az Élet sakktábláján. A Humanisztikus asztrológia figyelembe veszi és alaposan kielemzi ezt az állást, és utána abban segít, hogyan játsszad le életed sakkpartiját! Az elemzés segítségével megnyerheted a partidat, meglelheted királyi utadat az Élethez és a Boldogsághoz!