Énállapot-állítás


 
Egy dolog tudni, hogy ki vagyok én – és egy másik szint, amikor át is élheted azt!
 
A horoszkóp megmutatja, milyen karaktereink, énállapotaink vannak. Mindenki több ilyet „működtet” magában, és életünk során hol egyik, hol másik karakterünket aktivizáljuk.
 
Az énállapotokat harmonizáló és aktiváló Horoszkóp-állítás kulcsfontosságú része, központi lépése az Énállapot-állítás, amikor is egy úgynevezett rendszerállítás keretében rálátást nyerhetsz arra, milyen viszonyban vagy az énállapotaiddal – és átérezheted, megélheted a velük való kapcsolatodat. Nagyon fontos, hogy rendezheted is a velük való viszonyodat, hogy aztán a karaktereiddel való harmonikus viszony segítségével jobban kibontakoztathasd magad az életben!
 
Az énállapot-állítás csoportban történik, kiválasztott képviselők személyesítik meg az énállapotaidat, és Téged is képvisel valaki a csoportból. Rendkívül izgalmas látni, hogyan alakul az állítás!
 
Az elején megláthatod, jelen pillanatban milyen a valódi viszonyod a benned élő karakterekkel. Ez a feltáruló kép azért nagyon fontos, mert mi magunk egyébként sokszor nem is tudjuk pontosan, lelkünk mélyén pontosan hogyan is állunk velük – noha alapvető fontossággal bír, hogy tisztán lássuk, milyen ez a kapcsolat! Kiderülhet, hogy van például olyan „énünk”, akivel erős a kapcsolat és jobban kedveljük; és van esetleg egy másik, akit nem ismerünk jól magunkban, nincs vele sok tapasztalatunk, hogy miért is lenne ő nekünk érdekes.
 
A teljes élethez valamennyi énállapotunkra szükségünk van! Az állításban az a csodálatos, hogy ahogy halad előre, lezajlik egy folyamat, és az „én” ráébred arra, hogy ott van benne az összes karaktere, és hogy ő maga attól lesz erős és teljes, ha valamennyiükkel eleven kapcsolatot él meg.
 
Az énállapot-állítás végére „rendeződnek” a dolgok: kialakul egy harmonikus rend, amelyben minden énállapottal megteremtődik a valódi kapcsolat, és kiderül, hogy minden énállapot azért van, hogy segítse a személyt az életben! Hatalmas és lelkesítő erőt ad az egységnek ez az átélése!