HOROSZKÓP-ÁLLÍTÁS


 

Élj eleven kapcsolatot önmagaddal!

A Horoszkóp-állításban a horoszkóp humanisztikus elemzése és a családállításból ismert rendszerállítás eszközei kínálnak Neked egy olyan utat, amelynek végén tudni fogod, mire támaszkodhatsz önmagadban, hogy teljesebb életet élhess! A terápia különlegessége, hogy át is élheted, meg is érezheted a benned lévő erők adta egységet – így a lelked is megerősítést kap!
 

Miben ad neked segítséget a Horoszkóp-állítás?

Megismerheted valamennyi, a horoszkóp által jelzett belső karakteredet, és ami nagyon nagy lökést ad: eleven kapcsolatot teremt számodra az énállapotaiddal, úgy, hogy azok minden erejükkel támogatni tudjanak Téged! A Horoszkóp-állítás végére azt is megtudod, miként élheted legjobban a benned lévő karaktereket!
 

A Horoszkóp-állítás lépései

Egy előzetes konzultáció során a horoszkópod segítségével megállapítjuk a benned lévő karaktereket. Ezen kívül egy előzetes felkészülés is történik a második lépésre, amikor is sor kerül egy un. „rendszerállításra”, ahol az énállapotaid harmonikus rendbe kerülnek majd…
 
A második lépés tehát az énállapot-állítás.
Ez csoportban történik, hasonlóan a családállításhoz: általad kiválasztott emberek fogják képviselni a horoszkópból megismert karaktereidet és téged külön, mint azt a személyt, akiben ezek a karakterek működnek. Ahogy a családállításban során megteremtődik egy harmónia a családtagok által meglévő hálózatban, rendszerben, úgy itt is eljutunk egy harmóniához – minden egyes énállapotoddal meglesz a megfelelő erős és eleven kapcsolatod, az állítás végére minden egyes karaketeredben meg fogod érezni a téged támogató erőt! Létrejön benned egy harmónia, és így érezheted majd, hogy előtted az élet!
 
Ezt követi egy harmadik alkalom, egy újabb, lezáró konzultáció. Itt először is átbeszéljük a korábbi alkalommal lezajlott állítást, hogy annak minden számodra fontos mozzanata világos legyen és megmaradjon neked! ezen kívül pedig útravalót kapsz a folytatáshoz az életben: megbeszéljük, melyik énállapotodat milyen módon, életed melyik területén élheted a legoptimálisabban!