Fedezd fel önmagad!

A horoszkópelemzés legnagyobb ajándéka, hogy megtudhatod, ki vagy – és ami talán még fontosabb: ki lehetsz! A horoszkóp ábrája megmutatja nekünk annak tulajdonosát, az embert: személyiségével, alkatával – és lehetőségeivel!
 
asztrologia-önismeret-1Tegyük fel, hogy éled életedet egy önmagadról kialakult saját képpel – mondjuk, azt mondod magadról, hogy „én folyton csak álmodozom dolgokról, de aztán mindig az van, amit mások akarnak!” – és a horoszkópod megmutatja neked, hogy igen, valóban a Halak jegyében van a Napod, és valóban láthatod magadat így. Azonban a Halak-jegy azt is feltárja számodra, hogy például bízhatsz a képzelőerődben, a megérzéseidben, és átlagon felüli érzékenységedet előnyösen érvényesítheted egy sor területen az életben. A személyes születési (radix) horoszkópból az is kiderül, melyek ezek a területek, ahol működteted ezt a Halak „énedet”.
 
Merthogy több ilyen „én” – humanisztikus asztrológus szakszóval mondva: „énállapot” – is működik benned (ilyen például a születési Nap mellett az aszcendens is). Bizony eltérő módon viselkedünk életünk ilyen vagy olyan helyzetében (az élettársunkkal való kapcsolatban, munkahelyen, vagy pl. ahogy a pénzzel bánunk…) – és szinte mindegyik ilyen helyzetre igaz, hogy amikor önmagunkat adjuk benne, abban nem feltétlenül hozzuk a lehető legjobb, legteljesebb formánkat…
 
És hogy erre képesek legyünk, hogy tudásunk legyen arról, miképpen lehetünk a „legjobb alkati formánkban”, ehhez nyújt felbecsülhetetlen értékű segítséget, tudást az, ha a horoszkóp megértése révén feltárul számunkra a kép önmagunkról.
 
asztrologia-önismeret-2Mintha csak egy „tükörben” megláthatnánk önmagunk ideális, teljes képét!
 
A csillagjegyekben lévő planéták minden ember képletében egyéni módon rendeződnek el, a kép, ami kirajzolódik, az énállapotok sora, azok egyéni helyzete, mintázata, jelentéstartalma, lehetőségei… minden horoszkópban a megismételhetetlen egyéni csodát mutatják, ami az ember maga.
 
Az asztrológussal való személyes konzultáció, beszélgetés egy lehetőség mindenki számára, hogy önmagát megismerve a lehető legtöbbet hozhassa ki személyiségéből, az életéből, hogy teljességgel megélhesse az életet, amiért az égi harmóniák rendje szerint adott időben és helyen ide született erre a világra.
 
 
Jelentkezem konzultációra!

 


 

Hozzászólások

hozzászólások

Posted in Horoszkóp.