Az Ikrek-jegy

 

Hogyan látja magát az Ikrek-jegy?

Az Ikrek-jegy (május 21. – június 20.) embere mintha maga lenne Hermész, az istenek hírnöke. Ő úgy véli, az a küldetése, hogy mozgásban tartsa a világot! Természetesen főleg az emberi világra érti ezt, vagyis mindent meg tesz azért, hogy információkat juttasson el mindenfelé, és hogy kapcsolatokat teremtsen az emberek között.

Számára a világ minden vonatkozása érdekes, mindenről tudni akar, és hisz benne, hogy ezzel mások is így vannak. Érdekesnek, színesnek tartja magát, és szellemesen-könnyedén beszélő társasági emberként mindenkivel jól kijön. Könnyed és rugalmas természetének, gyorsaságának köszönhetően mindig ott van, ahol lennie kell, gyors észjárásával és remek beszédkészségével minden helyzetet kezelni tud. Milyen unalmas is lenne a világ, ha ő nem lenne!

Az Ikrek ügyesnek is tudja magát, és az üzletben, a kereskedésben is otthon van, hiszen ott is csak az a lényeg, hogy mozgásban legyenek a dolgok (a tárgyak, a javak) – kerüljön minden mindig oda, ahol arra éppen szükség van! Neki is mindig ott kell lennie, ahol éppen leültek kicsit a dolgok… Azt mondja magában: Én vagyok a szél, a nélkülözhetetlen levegő!
 

ikrek-jegy
 

Hogyan látják mások az Ikrek-jegyet?

„Minden lében kanál…!” – gondolhatják mások az Ikrek-jegy szülöttjéről. Az emberek gyakran azt látják, itt ez a kis mitugrász, aki folyton csak beszél, izeg-mozog, mindenhol csak fél lábbal van ott, és mire komolyabbra fordulna valami helyzet, ő már odébb áll. Lám, azt gondolja, több vasat lehet tartani a tűzben, de mint tudjuk, egy fenékkel nemigen lehet két lovat megülni! Ráadásul nem lehet mindent komolyan venni, amit mond, és az egész ember maga olyan gyerekes…

Kétségtelen viszont, hogy szórakoztató, frappánsan fogalmaz, mindenhez van egy szava, és könnyen ki lehet jönni vele. Ha lazítani akarunk, és fel kell dobni a partit, legjobb, ha az Ikrek-jegyre bízzuk a dolgot – tuti lesz a buli!

 

Az Ikrek-jegy erősségei:

könnyed, rugalmas, szórakoztató, játékos, társas, jól kommunikál, logikus, érdeklődő, fürge, ügyes

 

Az Ikrek-jegy gyengéi:

felszínes, fecsegő, gyerekes, kettős életet él, megbízhatatlan, hazudozik, meggyőzhetetlen, kapkodó, hajszolt, hullámzó energiájú

 

Az Ikrek-jegy jelmondata:

„Nélkülem megállna a világ!”

 

Milyen ajándéknak örül az Ikrek? Itt megnézheted!

 

 

Az Ikrek-csillagjegy leírásához felhasznált könyvek:
– Rákos Péter: Önismeret dióhéjban
– Brigitte Hamann: Tizenkét archetípus

 

Ugyancsak levegő elemű jegy:
A Vízöntő

 

Érdekel a Te saját horoszkópod?
Jelentkezz be személyes elemzésre!

 


 

Hozzászólások

hozzászólások

Posted in csillagjegyek and tagged , , , , .